SRTVS ry:n jäsenkirje 3/2024

Arvoisa Jäsen!

Ohessa pressikortin uusi vuosiosio.

  1. Tämän jäsenkirjeen alaosana on painettu jäsenmaksulappu. SRTVS ry:n vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan eli jäsenmaksu on 45 euroa/vuosi. Jäsenyys tarjoaa monia etuja. Pyydämme, että ystävällisesti maksat jäsenmaksun eräpäivään 14.6.2024 mennessä. Muista merkitä maksulapussa oleva viitenumero suoritukseesi. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Kuittia ei tarvitse liittää veroilmoitukseen, mutta kuitti on säilytettävä 5 vuotta. Pressikortin vuosiosio on tämän kirjeen oikeassa yläkulmassa siitä helposti irrotettavissa. Hienoa, että olet jäsenemme. Suuret kiitokset jäsenmaksun maksamisesta jo etukäteen!
  2. Vuosikokouksen valinnat: Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Arto Grönroos. Hallituksen erovuoroisista valittiin uudelleen Klaus Thomasson uudeksi kaksivuotiskahdeksi. Uusina jäseninä kaksivuotiskaudelle valittiin Jarmo Talasrinne ja Heikki Mäenpää. Edesmenneen Juhani Vahtokarin tilalle ja hallituksesta eronneen Markku Heikkilän tilalle jäljelle olevaksi kaudeksi eli yhdeksi vuodeksi valittiin Tanja Kivilahti ja Jukka-Matti Lastunen. Hallituksessa jatkaa Tuula Väisänen.
  3. SRTVS ry pyrkii siirtymään entistä enemmän sähköpostin käyttöön jäsenkirjeiden, vuosikokouskutsujen yms. lähettämisessä. Sen vuoksi pyydämme, että ystävällisesti voisitte lähettää sähköpostiosoitteenne ja mielellään myös puhelinnumeronne yhdistyksen tiedoksi. Tiedot voi lähettää sähöpostitse osoitteeseen srtvsry@gmail.com tai tekstiviestinä puheenjohtajalle 0400-622991 tai myös kirjeitse Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry, Teiskontie 10 B 33, 33540 TAMPERE.
  4. Pyydä työkaverisi/yhteistyökumppanisi SRTVS ry:n jäseneksi. Onko työkaverisi tai yhteistyökumppanisi vielä ilman SRTVS ry:n jäsenyyttä? Pyydä hänet SRTVS ry:n jäseneksi. Jäsenhakemuslomake löytyy yhdistyksemme nettisivuilta https://srtvs.fi/. Lisätietoja jäseneksi liittymisestä saat myös puheenjohtajalta puh. 0400-622991.

Ystävällisin SRTVS-yhteistyöterveisin

Arto Grönroos, puheenjohtaja