SRTVS ry:n jäsenkirje 2/2023

SRTVS ry:n Jäsenkirje 2/2023

Arvoisa Jäsen! 

Paperisen jäsenkirjeen ohessa löytyy pressikortin uusi vuosiosio.

1. Jäsenkirjeen alaosana on painettu jäsenmaksulappu. SRTVS ry:n vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan eli jäsenmaksu on 45 euroa/vuosi. Jäsenyys tarjoaa monia etuja. Pyydämme, että ystävällisesti maksat jäsenmaksun eräpäivään 14.6.2023 mennessä. Muista merkitä maksulapussa oleva viitenumero suoritukseesi. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Kuittia ei tarvitse liittää veroilmoitukseen, mutta kuitti on säilytettävä 5 vuotta. Hienoa, että olet jäsenemme. Suuret kiitokset jäsenmaksun maksamisesta jo etukäteen! 

2. Vuosikokouksen valinnat: Puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Jaakkola. Hallituksen erovuoroisista valittiin uudelleen Tuula Väisänen ja Juhani Vahtokari. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Markku Heikkilä. Hallituksessa jatkavat Kati Karapalo (siht), Jukka-Matti Lastunen (vpj) ja Klaus Thomasson.  

3. SRTVS ry:n historiikkilehti tulossa lähiaikoina – voit tilata lehteä itsellesi. SRTVS ry julkaisee 48-sivuisen SRTVS ry:n historiikki-teemalehden, johon on koottu useita haastatteluihin ym. aineistoon pohjautuvia kuvallisia artikkeleita tunnetuista radio- ja tv-selostajista, joista moni on jo poistunut keskuudestamme. Historiikkilehteä voi tilata ja ostaa hinntaan 10e/kpl. Päätä ensin, montako lehteä haluat tilata itsellesi omaan käyttöön tai vaikkapa lahjaksi annettavaksi. Maksa sitten lehdistä 10e/kpl SRTVS ry:n pankkitilille Danske Bank FI58 8000 1000 9501 89. (Jos siis tilaat esim. 3 kpl lehteä, maksu 3 x 10e = 30e tilille.) Huom. Merkitse maksun viestikenttään oma nimi ja osoite lehden/lehtien lähettämistä varten.

4. Yhdistys toivoo myös, että jäsenistö toimittaisi lisää erilaista valokuva-, teksti-, äänite-, muistelu- ym. materiaalia SRTVS ry:n historiikin kokoamiseksi ja yhdistystä koskevan historiatiedon tallentamiseksi. Historiikin osalta yhteyshenkilönä toimii puheenjohtaja, puh. 0400-508855 tai sähköposti Srtvsry@gmail.com.

5. Yhdistys osallistuu myös tänä vuonna Sastamalan Wanhan kirjallisuuden päiville. Sastamalan Wanhan kirjallisuuden päivät ovat 30.6.-1.7.2023. Päivien teema on selostamiseen sopivasti: Jalo kilpa. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Vammalan ammattikoulu ja Vexve Areena. Tervetuloa tutustumaan Srtvs:n osastoon ja juttelemaan. 

HUOM! Ne kirjailijatoimittajat, jotka haluavat kirjojaan esille ja myyntiin yhdistyksemme osastolle, ottakaa yhteys puheenjohtajaan puh. 0400-508855 tai sähköposti Srtvsry@gmail.com. 

6. Varsin moni jäsen on jo lähettänyt yhdistyksen tiedoksi ajantasaisen sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. SRTVS ry:n tavoite on koko ajan askel kerrallaan kehittää toimintaa jäsenistöä entistäkin paremmin palvelevaksi. Ajatus on mahdollisuuksien mukaan lähettää jäsenkirjeitä myös sähköpostitse.
Sen vuoksi pyydämme, että ystävällisesti voisitte lähettää sähköpostiosoitteenne ja mielellään myös puhelinnumeronne yhdistyksen tiedoksi. Tiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: srtvsry@gmail.com tai tekstiviestinä puheenjohtajalle numeroon 0400-508855 tai myös kirjeitse: Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry, PL 70, 36201 KANGASALA. 

7. Pyydä työkaverisi/yhteistyökumppanisi SRTVS:n jäseneksi. Onko työkaverisi tai yhteistyökumppanisi vielä ilman SRTVS:n jäsenyyttä? Pyydä hänet SRTVS:n jäseneksi. Jäsenhakemuslomake löytyy yhdistyksemme nettisivuilta: https://srtvs.fi/. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä saat myös puheenjohtajalta puh. 0400-508855.

Ystävällisin SRTVS-yhteistyöterveisin
Jyrki Jaakkola, puheenjohtaja Kati Karapalo, sihteeri