Srtvs ry:n jäsenkirje 1/2023

Srtvs ry:n jäsenkirje 1/2023 16.3.2023

Vuosikokouskutsu, Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry:n vuosikokous pe 31.3.2023 klo 12 

Arvoisa Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry:n jäsen! 

Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 31.3.2023 klo 12. Aloitamme tutustumalla Radio Sunin toimitukseen osoitteessa Suvantokatu 13, Tampere. Sen jälkeen nautimme vuosikokouslounaan Manhattan Steak Housessa Koskikeskuksessa ja lounaan jälkeen siirrymme kokoustiloihin varsinaiseen vuosikokoukseen. Pysäköintipaikkoja on mm. Koskikeskuksen P-hallissa. Tampereen Rautatieasemalta on matkaa n. 350 m. Raitiovaunun linjoja kulkee kokouspaikan läheltä. 

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 18 §:ssä mainitut asiat. 

Pyydämme kokoukseen osallistujia ennakkoilmoittautumaan järjestelyjen sujuvuuden helpottamiseksi. Ilmoittautuminen kokoukseen ma 27.3.2023 klo 12 mennessä: puhelimitse tai tekstiviestillä puheenjohtajalle numeroon 0400-508855 tai sähköpostitse srtvsry@gmail.com. Tervetuloa vuosikokoukseen! 

Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päivät 30.6.-1.7.2023 

SRTVS:n kirjailijajaosto osallistuu 30.6.-1.7.2023 Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päiville. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Vammalan ammattikoulu ja Vexve Areena. Teemana on tänä vuonna ”Jalo kilpa”. Ne kirjailijatoimittajat, jotka haluavat uutuuksiaan esille yhdistyksemme osastolle, ottakaa yhteys puheenjohtajaan puh. 0400-508855 tai sähköposti srtvsry@gmail.com. 

SRTVS ry:n historiikkilehti tulossa – ennakkotilaus- ja tukimahdollisuus 

SRTVS ry:n varsinaisen historiikkikirjan julkaisu siirtyy vielä toistaiseksi, koska sen toteuttaminen korkeiden kustannusten vuoksi edellyttää apurahojen saantia ja muita lisäresursseja. 

SRTVS ry on kuitenkin päättänyt julkaista 48-sivuisen SRTVS Ry:n Historiikki-teemalehden, johon on koottu useita haastatteluihin ym. aineistoon pohjautuvia kuvallisia artikkeleita tunnetuista radio- ja tv-selostajista, joista moni on jo poistunut keskuudestamme.
Jäsenistöllä on mahdollisuus tilata SRTVS Ry:n Historiikki-teemalehti itselleen jo ennakkoon. Samalla pääsee tukemaan teemalehden julkaisua ja saa nimensä lehteen painettavaan tukijoiden luetteloon. Lisätietoa asiasta on tämän kirjeen kääntöpuolella. -> 

Ystävällisin SRTVS-terveisin ja hyvää vuoden jatkoa toivottaen 

Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry, hallitus, psta 

Jyrki Jaakkola 

Jyrki Jaakkola puheenjohtaja 

Kati Karapalo 

Kati Karapalo sihteeri 

 

SRTVS ry:n historiikkiteemalehti – 

ennakkotilaus- ja tuki-/sponsorointimahdollisuus 

SRTVS ry:n julkaisee historiikkiteemalehden vuonna 2023. 

Historiikkiteemalehden voi tilata ennakkoon ja samalla on mahdollista tukea historiikkilehden julkaisua sponsoroimalla, jolloin saa nimensä lehteen sisällytettävään tukijoiden luetteloon. 

SRTVS ry:n jäsenille ennakkotilaus-tuki/sponsorihinta on 25 e/kpl.HUOM! Ennakkotilaaja-sponsori saa lehden postitettuna jäsenrekisterissä olevaan 

postiosoitteeseensa ja lisäksi nimensä lehden sivuille tulevaan tukijaluetteloon

Tuki-/ sponsorointimahdollisuus: 

Yhdistyksen jäsen tai muu yksityishenkilö 

Tukisumma/ sponsorisumma 25 e = oma nimi painettuna kirjaan tulevaan sponsorien luetteloon ja 1 kpl lehteä veloituksetta omaan kotiosoitteeseen 

Ohje ennakkotilauksen tekemiseen ja tukisumman maksamiseen: 

Maksa 25 e SRTVS ry:n pankkitilille viimeistään 31.3.2023: Danske Bank FI58 8000 1000 9501 89

Merkitse maksun viestikenttään oma nimi/ sponsorin nimi ja osoite lehden lähettämistä varten 

Historiikkilehtiä voi tilata ja ostaa myös lisäkappaleita hintaan 10 e/kpl. 

Historiikkilehden sivumainonnan asioissa voit ottaa yhteyttä vpj. Jukka-Matti Lastuseen. Puh. 0503375647
Sähköposti: jm.lastunen@gmail.com