Srtvs ry:n jäsenkirje 2/2022

SRTVS ry:n Jäsenkirje 2/2022 Arvoisa Jäsen! 

SRTVS ry lähettää jäsenkirjeen sähköpostitse kaikille sellaisille yhdistyksen jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet yhdistykselle sähköpostiosoitteensa ja antaneet luvan lähettää jäsenkirjeitä ja yhdistyksen tiedotteita ym. itselleen myös sähköpostitse. 

Jäsenkirje on torstaina 19.5.2022 lähtenyt postitse kaikille SRTVS ry:n jäsenille ja saapuu postitse lähipäivinä. Postitse saapuvan jäsenkirjeen ohessa on mukana pankkisiirto jäsenmaksun maksamista varten sekä pressikortin vuosiosio. 

1. SRTVS ry:n vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan eli jäsenmaksu on 45 euroa/vuosi. Jäsenyys tarjoaa monia etuja. Pyydämme, että ystävällisesti maksat jäsenmaksun eräpäivään 31.5.2022 mennessä. Muista merkitä maksulapussa oleva viitenumero suoritukseesi. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Kuittia ei tarvitse liittää veroilmoitukseen mutta kuitti on säilytettävä 5 vuotta. Hienoa, että olet jäsenemme. Suuret kiitokset jäsenmaksun maksamisesta jo etukäteen! 

2. Vuosikokouksen valinnat: Puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Jaakkola. Hallituksen erovuoroisista valittiin uudelleen Kati Karapalo (siht), Jukka-Matti Lastunen (vpj) ja Klaus Thomasson. Hallituksessa jatkavat Erkki Luumi, Tuula Väisänen ja Juhani Vahtokari. 

3. Suru-uutinen: SRTVS ry:n entinen, pitkäaikainen puheenjohtaja, kunniajäsen ja kunniapuheenjohtaja Teuvo Laine on kuollut 12.5.2022. Teuvo Laine oli arvostettu ja ahkera persoona ja hän toimi yhdistyksemme puheenjohtajan tehtävässä 30 vuoden ajan. Teuvo Laine ja hänen suuri työnsä yhdistyksemme ja sen jäsenistön hyväksi pysyvät aina muistoissamme. 

4. SRTVS ry:n historiikki – ennakkotilausmahdollisuus ja tuki-/ sponsorointimahdollisuusSRTVS ry:n tavoitteena ja tarkoituksena on julkaista yhdistystä koskeva historiikki. Historiikki toteutuu, kun kirjasta on saatu riittävästi ennakkotilauksia ja koossa on riittävästi sponsorituottoja ja muuta rahoitusta. Jäsenistöllä on mahdollisuus tilata historiikkia ennakkoon. On myös mahdollista tukea historiikin julkaisua sponsoroimalla, jolloin saa nimensä kirjaan sisällytettävään tukijoiden luetteloon. Lisätietoa on yhdistyksen nettisivuilla www.srtvs.fi kohdassa Ajankohtaista. 

5. Yhdistys toivoo myös, että jäsenistö toimittaisi lisää erilaista valokuva-, teksti-, äänite-, muistelu- ym. materiaalia SRTVS ry:n historiikin kokoamiseksi ja yhdistystä koskevan historiatiedon tallentamiseksi. Historiikin osalta yhteyshenkilönä toimii Erkki Luumi, puh. 0400-490808, sähköposti: ekiteki@hotmail.fi 

6. Yhdistys osallistuu myös tänä vuonna Sastamalan Wanhan kirjallisuuden päiville. Sastamalan Wanhan kirjallisuuden päivät ovat 1.-2.7.2022. Päivien teema on yhdistykselle sopivasti: Ääni. Tervetuloa tutustumaan Srtvs:n osastoon ja juttelemaan. 

HUOM! Ne kirjailijatoimittajat, jotka haluavat kirjojaan esille ja myyntiin yhdistyksemme osastolle, ottakaa yhteys puheenjohtajaan puh. 0400-508855 tai sähköposti Srtvsry@gmail.com. 

7. Varsin moni jäsen on jo lähettänyt yhdistyksen tiedoksi ajantasaisen sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. SRTVS ry:n tavoite on koko ajan askel kerrallaan kehittää toimintaa jäsenistöä entistäkin paremmin palvelevaksi. Ajatus on mahdollisuuksien mukaan lähettää jäsenkirjeitä myös sähköpostitse.
Sen vuoksi pyydämme, että ystävällisesti voisitte lähettää sähköpostiosoitteenne ja mielellään myös puhelinnumeronne yhdistyksen tiedoksi. Tiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: srtvsry@gmail.com tai tekstiviestinä puheenjohtajalle numeroon 0400-508855 tai myös kirjeitse: Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry, PL 70, 36201 KANGASALA. 

8. Uusi jäsenetu SRTVS:n jäsenille: Lakitoimisto Lakiluke antaa SRTVS:n jäsenille 10 %:n alennuksen testamentin, avioehdon, edunvalvontavaltakirjan ja kiinteistökauppakirjojen/ kiinteistölahjakirjojen laadinnan palkkiosta. Lakiluken puhelinnumero on 0400-508855. Muut yhteystiedot ym. tietoja lakipalveluista löytyy osoitteesta www.lakiluke.fi. 

Ystävällisin SRTVS-yhteistyöterveisin
Jyrki Jaakkola, puheenjohtaja Kati Karapalo, sihteeri