Srtvs ry:n jäsenkirje 1/2022

Srtvs ry:n jäsenkirje 1/2022 15.3.2022

Vuosikokouskutsu Kalevanpaaden Topaasisaliin to 31.3.2022 klo 18

Arvoisa Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry:n jäsen!

Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 31.3.2022 klo 18. Paikkana on Kalevanpaasi, Topaasisali, osoitteessa Sarvijaakonkatu 5B (katutaso), 33540 TAMPERE. Pysäköintipaikkoja on ns. sisä-/takapihalla. Tampereen Rautatieasemalta on matkaa n. 2 km. Paikallisbussin ja/tai raitiovaunun linjoja kulkee kokouspaikan läheltä. 

Syömme vuosikokouksen yhteydessä päivällisen ja juomme illan kakkukahvit.

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 18 §:ssä mainitut asiat.

Kokoukseen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen kokoukseen ma 28.3.2021 klo 12 mennessä: puhelimitse tai tekstiviestillä puheenjohtajalle numeroon 0400-508855 tai sähköpostitse Srtvsry@gmail.com. Tervetuloa vuosikokoukseen! 

Maskin tai visiirin käyttö on kunkin kokoukseen osallistujan harkinnassa ja sen osalta on hyvä tarkistaa terveysviranomaisten suositukset. Koronapandemia ei  ole vielä täysin poistunut, joten oireisena ei ole suositeltavaa osallistua.

Uusi jäsenetu SRTVS:n jäsenille: Jäsenistölle on nyt tarjolla uusi jäsenetu. Lakitoimisto Lakiluke antaa SRTVS:n jäsenille 10 %:n alennuksen testamentin, avioehdon, edunvalvontavaltakirjan ja kiinteistökauppakirjojen/ kiinteistölahjakirjojen laadinnan palkkiosta. Lakiluken puhelinnumero on 0400-508855. Muut yhteystiedot ym. tietoja lakipalveluista löytyy osoitteesta www.lakiluke.fi.

Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päivät 1.-2.7.2022

SRTVS:n kirjailijajaosto osallistuu 1.-2.7.2022 Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päiville, ellei koronapandemia aiheuta tapahtuman peruuntumista. Teemana on tänä vuonna ”Ääni”. Ne kirjailijatoimittajat, jotka haluavat uutuuksiaan esille yhdistyksemme osastolle, ottakaa yhteys puheenjohtajaan puh. 0400-508855 tai sähköposti Srtvsry@gmail.com.

SRTVS ry:n historiikki – ennakkotilausmahdollisuus ja tuki-/sponsorointimahdollisuus 

SRTVS ry:n tavoitteena ja tarkoituksena on julkaista yhdistystä koskeva historiikki. Historiikki toteutuu, kun kirjasta on saatu riittävästi ennakkotilauksia ja koossa on riittävästi sponsorituottoja ja muuta rahoitusta. Jäsenistöllä on mahdollisuus tilata historiikkia ennakkoon. On myös mahdollista tukea historiikin julkaisua sponsoroimalla, jolloin saa nimensä kirjaan sisällytettävään tukijoiden luetteloon. Lisätietoa asiasta on jäsenkirjeen lopussa. 

Ystävällisin SRTVS-terveisin ja hyvää vuoden jatkoa toivottaen

Suomen Radio- ja TV-Selostajat ry, hallitus, psta

Jyrki Jaakkola Kati Karapalo

Jyrki Jaakkola Kati Karapalo

puheenjohtaja sihteeri

SRTVS ry:n historiikki – 

ennakkotilausmahdollisuus ja tuki-/sponsorointimahdollisuus 

SRTVS ry:n tavoitteena ja tarkoituksena on julkaista yhdistystä koskeva historiikki. Historiikki toteutuu, kun kirjasta on saatu riittävästi ennakkotilauksia ja koossa on riittävästi sponsorituottoja ja muuta rahoitusta. Jäsenistöllä on mahdollisuus tilata historiikkia ennakkoon. On myös mahdollista tukea historiikin julkaisua sponsoroimalla, jolloin saa nimensä kirjaan sisällytettävään tukijoiden luetteloon. 

Historiikki painetaan kovakantisena ja painatus tehdään Suomessa.

Kirjan myyntihinta (alustava) on 30,- e/kpl. 

SRTVS ry:n jäsenille jäsenetuhinta/ ennakkotilaushinta on 25,- e/kpl. 

HUOM! Kirjojen maksu tapahtuu vasta kirjojen ilmestyttyä.

Tuki-/ sponsorointimahdollisuus:

Yhdistyksen jäsen tai muu yksityishenkilö 

Tukisumma/ sponsorisumma 100,- e = oma nimi painettuna kirjaan tulevaan sponsorien luetteloon ja 1 kpl kirjaa veloituksetta

Tukisumma/ sponsorisumma 200,- e = oma nimi painettuna kirjaan tulevaan sponsorien luetteloon ja 2 kpl kirjaa veloituksetta

Tukisumma/ sponsorisumma 500,- e = oma nimi painettuna kirjaan tulevaan sponsorien luetteloon ja 5 kpl kirjaa veloituksetta

Yksinyrittäjillä ja muilla ns. pienyrityksillä on mahdollisuus sponsoroida historiikin toteuttamista vastaavin periaattein ja ehdoin kuin yksityishenkilöillä.

HUOM! Tukimaksut/ sponsorimaksut laskutetaan vasta kun lopullinen päätös kirjan julkaisusta tehdään.

SRTVS ry:n jäsenenä voit tehdä historiikin ennakkotilauksen ja ilmoittautua tukijaksi/ sponsoriksi täydentämällä ensin tarvittavat tiedot oheen ja lähettämällä sähköpostitse skannatun sivun osoitteeseen Srtvsry@gmail.com tai lähettämällä sivun kirjeitse Suomen Radio- ja TV-selostajat Ry, PL 70, 36201 KANGASALA.

A) Ennakkotilaan ______ kpl SRTVS ry:n historiikkia

B) SRTVS ry:n historiikkia koskeva tukisummani/ sponsorisummani (rasti ruutuun)

100,- e (         ) Saan nimeni tukijaluetteloon ja 1 kpl kirjaa veloituksetta

200,- e (         ) Saan nimeni tukijaluetteloon ja 2 kpl kirjaa veloituksetta

500,- e (         ) Saan nimeni tukijaluetteloon ja 5 kpl kirjaa veloituksetta

Nimi:

Osoite:

Puhelin:

Sähköposti:

Allekirjoitus: